ВМРОВЦИТЕ ВО ОЧАЈ – ИМ СЕ ПОТРОШИЈА КУРТОНИТЕ, МОРА ОД НАФТАЛИН И ОД ПЕШТЕРИ МЕЧКИ ДА ВАДАТ ПАК НА КУРТОН АЛФА ТВ

0
1624

Ацо Мечка и Љупче Златев излегоа потрошена инвестиција, нема многу аир од нив, па ВМРО ДПМНЕ мора од пештери и од нафталин да вадат мечки и стари началници.

По гостувањето на Латас на куртон Алфа пред неколку дена, ете ја и мечката се избаци на Алфа во Заспи Ако Можеш.

Тоа е очајот на опозицијата, велат ќе создадат нова иднина со старите куртони и старите режимски политичари, тоа никако не оди заедно, ама народот тоа многу добро го чита и нема да биде измамен.