ВМРОВСКИ СОЛЗИ САМИ КАПАТ НА ФЕЈК ЊУЗ

0
1079

Ова е најновата фејк њуз на вмровците што се шири масовно низ социјалните мрежи за тоа наводно како двајца од волците ги фрлиле беретките и откажале послушност на АРМ и тоа дека биле за Македонија, а не за плата што треба да значи за тоа како волците ја сакале Македонија и како се борат против новото уставно име на државата, Република Северна Македонија. Абе цепки се ова вмроните со фејк њузовите … Латас може гомна да јаде за спинување.