ВМРОВСКИ ДОКТОР МЕНГЕЛЕ: ДОКТОР ВЕЛО МАРКОВСКИ ГИ ХРАБРИ АНТИ ВАКСЕРИТЕ ДА НЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ, ПРИТОА ИМ ПРОДАВА КНИГА ЗА 1000 ДЕНАРИ

0
1935

Советникот на Мицковски, доктор Вело Марковски го искористи гостувањето на ТВ Алфа во петок навечер да ја убедува јавноста дека вакцината е штетна и некорисна, дека е чудно како толку брзо мутира вирусот алудирајќи на светски заговор, за притоа да ја промовира својата книга која се продава за 880 денари плус 120 денари поштенски трошок, вкупно 1000 денари по книга.

Доктор Менгеле имал повеќе етика од овој наш вмровски менгеле, народ умира масовно над 6000, он ги лаже да умираат и понатаму притоа профитира од тоа, каков гад!

Ако ова не е чиста злоупотреба на докторската професија, тогаш што ли може да потпадне во таков опис…