ВМРОВСКАТА СТАРЛЕТА СЕ РАЗВЕДУВА: АДЕЛИНА ТАХИРИ НЕ БИЛА СРЕЌНА СО СЕРЈОЖА МАРКОВ?!

0
14028

Аделина Тахири беше една од гостите на вечерта во забавното шоу „Лавово срце“.Соочена со предизвикот на срцето со многу пикантни прашања за љубовта и односот со сопругот, Аделина ја изненади целата публика со своите изјави. Пејачката ги изненади сите бидејќи во срцевиот предизвик откри дека таа и нејзиниот сопруг не се во најдобриот момент од врската, а може да дојде и до разделба доколку ситуацијата меѓу нив продолжи вака. Олси Билуку: „Кој би го издвоиле како најлош момент во вашата 9-годишна врска? Кажи ни го моментот“

Аделина Тахири: „Можеби за момент! Бес Калаку: Кажете ни за времето кога размислувавте за разделба? Аделина Тахири: „Сите ние кои сме парови кои поминале долго време заедно. има моменти кога се караме и кога велиме дека е крај и никогаш не се случува. Но да се размислува за тоа, да се размислува за разделбата; никој навистина не бега од доброто. Затоа не сум размислувал за разделба, но може да дојде!“ Веднаш по овој предизвик Аделина додала велејќи: „Кога сум лоша не можам да кажам дека сум добра!“, изјавувајќи дека во моментот страда.