ВЛАТКО ЌОРЧЕВ : ФИЈАСКО НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СИТЕ ОПШТИНИ, ГУБИМЕ КАЈ ЌЕ СТИГНЕМЕ, СЕГА БОЈКОТ МУ Е МАЈКАТА

0
6944

Влатко Ќорчев го најави фијаското на ВМРО-ДПМНЕ низ сите општини, сега на ред е бојкот кој го спрема Грујче и да им го нагнети на талибанците со се чорапи…