ВЛАТКО ЃОРЧЕВ МУ ОТКАЖА ПОСЛУШНОСТ НА МИЦКОВСКИ: Нема да гласам за договорот за Грција, не ме интересира одлуката на народот!

0
8336
Нема да гласам за уставните измени за промена на уставното име на Република Македонија.
Македонија е мојот идеал и вечна љубов. Тоа е емоција и кауза што не поминува.
Твитер пост на Владимир Ѓорчев