Влатко Мијалков потврдува дека телото на Младенов е лоцирано со следење на мобилниот телефон

0
2885

nikola mladenov soobrakajka

Влатко Мијалков според Заев во разговор со непознато лице потврдува дека е лоцирано телото со следење на мобилниот телефон. Како е можно телото да се пронајде со сигналот на Младенов, а тој да не биде пронајден? Тоа е првата причина за отворање на истрага за смртта на Никола Младенов, рече Заев. Во разговорот двајцата се чудат како е можно да излета со возилото на таа точка.