Влатко Васиљ: А бе Владо бе, едина војна што ти можеш да ја водиш е онаа кога после дузина чашки жолта, со чечкалица во рака се бориш против маслинката

0
3013

Го читам Владо Јовановски, глумецон, повикува на граѓанска војна. Крв ќе се леело, војна ќе се имало. Оф леле..

А бе Владо бе. Едина војна што ти можеш да ја водиш е онаа кога после дузина чашки жолта, со чечкалица во рака се бориш против маслинката, обидувајќи се да ја прободеш. И многу често и таа војна ја губиш. Војна ќе водел он. Пуст еден.

Фејсбук статус на Влатко Васиљ