Сопругата на лидерот на СДСМ, Зорица Заева: Владини курири, како не ви е срам! Додека полицајци гинат, Кумановци се плашат да излезат на улица, вие лажете за мене и моето семејство!

0
2514

229126_1865530070968_4712349_n

Како не ви е срам! Додека полицајци гинат, Кумановци се плашат да излезат на улица, вие лажете за мене и моето семејство! Семејството на Зоран Заев не е испратено и не е избегано никаде се наоѓа во Струмица.
Ве повикувам, да дојдете во Струмица јас живеам на улица Младинска бр.257 и објаснете им на моите деца зошто толку плукате по нив и нивното семејство. Секоја чест и за Канал 5 во оваа ситуација и во овој тежок момент за емитувањето на забавната емисија Ѕвездите на Гранд.

фб статус на Зорица Новакова Заева, сопруга на Зоран Заев