ВЛАДИМИР КУНОСКИ : АПАСИЕВ ЗА ВРЕМЕ ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ИМА ДОЈДЕНО ЕДНАШ ИЛИ ДВА ПАТИ БИДЕЈЌИ НЕ ЗНАЕЛ НИ ПАРТИЗАНСКА КАДЕ СЕ НАОЃА

0
465

Апасиев за време на Шарената револуција еднаш или двапати има дојдено на протести, бидејќи во тоа време слабо го познавал Скопје бидејќи како што дознавам од другите не знаел каде е ,,Партизанска” каде се другите делови од градот па му покажуваа другите членови кое и каде е.

Владимир Куноски, екс член на Левица во емисијата ,,Во Центар”.