ВЛАДЕ МИЛЧИН ПРОДОЛЖУВА ДА СЕ ГЛУПИРА ЗА ВРЕМЕ ПАНДЕМИЈА ОД КОРОНА! АЈ ШТО ВЛАДАТА ЕДВАЈ ГО ДОВЛЕЧКА СТАРОВО ДУРИ ОД ПЕРУ СЕГА И КАРАНТИНОТ Е ВИНОВЕН?! ВУЧИЧЕВА СРБИЈА БИЛА ПОРАЦИОНАЛНА ОД МАКЕДОНИЈА?! ПА ШТО НЕ СИ ОДИШ ТАМУ БЕ СТАРО?!

0
885

Ај што владата успеа да го доведе во државата Владе Милчин од пред некој ден во времена Пандемија, иако се затворија аеродроми, граници и се, ај што не почитува препораки за време на пандемија, сега и карантинот му е виновен?! Неможел да шета, да шпарта ?! Замислете какви други рестрикции има во другите земји каде има прогласено пандемија.

Да беше ова во Индија ќе го тепаат ова лудо старче по газот со стап. Кај виновен па сеа превентивните мерки му се виновни.