ВЛАДАТА ГО СЕВТОСА ПРВОТО ВЛАДИНО КАДРО НА ЧЕЛО СО ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ

0
701

Само неколку моменти откако беше избрана новата Влада, министрите заеднички се фотографираа во Собранието.

Ова е традиционален чин по изборот на нова Влада во нашата земја.

Собранието со 62 гласа ЗА, и 51 против, без воздржани ја изгласа новата Влада. Вчера и денеска имаше расправа во Парламентот.