ВИЦОТ ЗА ПОЛЖАВОТ КОЈ СЕ КАЧИЛ НА МОНТ ЕВЕРЕСТ, МАКЕДОНСКА ВЕРЗИЈА!

0
2155

Лидерот на Средношколската унија на Македонија Александар Николовски, вчера околу пладне беше забележан како влегува во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ. Николовски се збуни кога ги виде новинарите, па не сакаше веднаш да влезе во седиштето. – Извор, Стар Вест. 25.10.2002.