Вицот за Грујо кој е хит на социјалните мрежи овие денови

0
1288

gruevskiiii pre

Заев: Ќе протестираме!

Груевски: И ние!

Заев: Ќе кампуваме со шатори!

Груевски: И ние!

Заев: Ако треба, ќе дадам оставка!

Груевски: Е, ај сега не претерувај!