ВИТАМИНКА СО НАГРАДНА ИГРА ПРЕКУ ФЕЈСБУК ЗА НАЈМЛАДИТЕ ПО ПОВОД 80-ТИОТ РОДЕНДЕН НА ДУШКО ДОЛГОУШКО

0
664

Седиме дома и се дружиме со ликовите на Looney Tunes 

Дали знаете дека оваа година Bugs Bunny го прославува својот 80ти роденден? Како ја замислувате неговата роденденска забава, каква торта би имал? Хммм…

Ги очекуваме вашите цртежи или идеи во коментар на овој пост, а најкреативниот ќе добие Витаминка производи.

#WarnerBros
#LooneyTunes

Седиме дома и се дружиме со ликовите на Looney Tunes 🙂 Дали знаете дека оваа година Bugs Bunny го прославува својот…

Gepostet von Vitaminka am Mittwoch, 25. März 2020