„Витаминка“ донираше 10.000 евра и храна во исто толкава вредност за настраданите од поплавите

0
656

Со донација во износ од 10.000 евра и храна во исто толкава вредност, компанијата „Витаминка“ помогна на жртвите и тешко погодените граѓани кои останаа без или со разурнати домови од катастрофалните поплави кои се случија во саботата.

Досега повеќе компании и граѓани донираа за настраданите во поплавите.