ВИСТИНСКИ БОРЕЦ И ХЕРОЈ: Љубе Бошковски досега одлежа ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР!!!

0
1532

Потпретседателот на Обединети за Македонија, Марјан Огњановски во емисијата 24 Анализа откри дека Љубе Бошковски веќе ја тера десетата година затвор, вкупно ако се собере Хаг, Пула и македонските Шутка и Идризово!

ljube-300x199

Ова е навистина неверојатно. Човекот еден добар дел од својот живот го мина затворен само поради својата храброст и одлучност. Љубе не е совршен, но Грујо и Мијалков заслужија политичка, законска и божја казна за ова што му го направија на човекот…