ВИСТИНСКИОТ ЛИДЕР НА ВМРО ДПМНЕ ОД СЕНКА, ОРЦЕ КАМЧЕВ

0
1778

Инаку, Пандов е новиот претседател на комитетот за патриотизам при ВМРО ДПМНЕ.

Миленко е стар претседател на комитетот при партијата за мир и етничка толеранација.

Додека Камчев е претседател на комитетот за борба против организиран криминал и корупција во ВМРО ДПМНЕ.