ВИСТИНА ИЛИ ШЕГА: ЗОРАН БУРЕВЕСНИК ТВРДИ ДЕКА ОВОЈ ЦИРКУЗАНТ ОД ХРВАТСКА САКАЛ ДА ЈА КУПИ ЕУРОСТАНДАРД БАНКА ЗА 100 МИЛИОНА ЕВРА!

0
241
Zagreb, 170818. Hotel Sheraton. Poduzetnik Ivan Zilic. Foto: Marko Todorov / CROPIX

Се работи за невиден шалабајзер, Иван Жилиќ од Хрватска кој тврди дека е милијардер а парите ги заработил со некакви изуми патентирани од автомобилската индустрија?!?!

Со години е цел на вицеви во Хрватска по изјавите дека е спремен да го купи Агрокор за 1 милијарда евра и слични будалаштини.

Новинарот Зоран Буревесник тврди дека тој требало да ја купи банката на Трифун Костовски. Ако е тоа точно, тогаш е сосема разбирлива одлуката на гувернерката веднаш да ја затвори банката, вакви циркузанти се само за во забавни емисии.