ВИЛИПЧЕ СЕ ЖАЛИ: Стигнаа првите закани од луѓето на Груевски откако се вклучив во трката за лидер на ВМРО-ДПМНЕ!

0
3671

Кај Филип Петровски забележувам интересен феномен – КОГА НЕ Е НА ДИРЕКТОРСКА ФУНКЦИЈА СО ПЛАТА ОД 1000е, ПЛУКА ПО ВМРО ДПМНЕ?!?