ВИЛИПЧЕ ЛИДЕРО САМ СИ ПРИЗНА : А ШТО ИМА ЛОШО АКО РУСИТЕ ДАВААТ ПАРИ ПРОТИВ РЕФЕРЕНДУМОТ?!?!

0
1808

Во колумна на својот фб профил, Вилипче сам си призна дека зема пари од Русите:

Ако РУСИЈА или ПУТИН или не знам кој милијардер дава пари за да не се смени името на МАКЕДОНИЈА како е тоа КРИМИНАЛ?

Па ја повикувам и КИНА и ИНДИЈА да даде пари (ако е точно дека се дадени пари) за да се брани УСТАВНОТО И ВЕКОВНОТО име на МАКЕДОНИЈА.

Ма ако сака нека е и ТУНГУЗИЈА. Штом е на наша страна добредојдена е!!! Што има тука чудно бре???

Па соросоидите и комуњарите не земаа пари со вреќи? Од не знам каде се. Дури имаше муабети и за САУДИСКА АРАБИЈА… И сега пазете РУСИЈА дава пари.

А бе дај боже не само пари туку и НУКЛЕАРНИ ПОДМОРНИЦИ да придодаде на БОРБАТА ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ НА ИМЕТО. 

Дел од колумна на фб на Филип Петровски