ВИЛИПЧЕ ЛИДЕРО ПОКАЖА КОЛКУ МУ Е ВЕРЕН НА ГРУЈЧЕ ЛИДЕРО : Мој Грујче, јас не сум како Мицко, јас никогаш не би побарал твоја екстрадиција!

0
1132
Јас имам со него слика пред да биде Премиер и пред да ми ја уништи политичката кариера.
Па сепак ќе кажам, не сте му до колена вие што ви ја подари партијата.
Никола те предупредив што ќе се случува при нашата последна средба. За жал не ме послуша.
Сега твоите послушници и тезгаџиите бараат да те екстрадираат.
Јас тоа немаше да го направам. Ни под разно како претседател на ВМРО.
Фејсбук статус на Филип Петровски