Градежната фирма ,,Викторија” – Инвест ЕЛБАСАН која го гради автопатот Кичево – Охрид испрати своја машинерија за помош на поплавените подрачја

0
1577
Градежната фирма ,,Викторија” – ИНВЕСТ ДОО ЕЛБАСАН која го гради автопатот Кичево – Охрид денес покажа солидарност и испрати своја машинерија за помош во поплавените подрачја во Стајковци и Хасан Бег.IMG_1490
Денес е испратено од Струга 2 натоварувачи, 8 камиони и 2 скипа како и друга нивна машинерија на поплавените подрачја како мерка за помош од водената стихија која го зафати овој скопски регион.
 IMG_1491