Викнете ме кога ќе се фрлаат молотовци, бојата ми е то софт

0
630

Ги гледам прилозите на тв Сител како тоа они исплашени дека во Македонија се реализирало таканареченото Украинско сценарио, а тоа им дава за право поради катапултите, бојата итн, дека на ред биле и молотовите коктели. Еми, да, јуни -јули ќе има и тоа ако бандата која убива, осиромашува, краде, малтретира не си замине од власт. Ако лидерот кој е педофил на млади машки ликови од УМС не заврши во лудница или зад решетки, ќе има и повеќе од Украинско сценарио бидете сигурни во тоа.

Марјан Стаменкоски