ВИДИ И ГО ПАМЕТОТ: Ванковска се пофали дека ќерка и почнала со работа и купила куќа во Торонто, додека не убедува да не сме влегувале во НАТО и ЕУ?!?!

0
1925

Ванковска се пофали дека ќерка и почнала со работа и купила куќа во Торонто, додека не убедува да не сме влегувале во НАТО и ЕУ?!?!