ВИДИ ИМ ГО АКАЛОТ НА НАШИТЕ АКАДЕМИЦИ – АКАДЕМИК КАТИЦА ЌУЛАФКОВА Е ФАН НА ДОНАЛД ТРАМП: Тој ќе гради ѕид со Мексико, нашиот премиер ќе брише граница со Албанија?!

0
1810

Глеј колку им сече умот, му се восхитуваат на Трамп за ѕидот за кој му се смее цела Америка и цел свет?!?!

Нашата академска заедница е целата фашизоидна шешељовска без два грама памет у тоа лејките десничарски!!!