(ВИДЕО+18) ФАТЕНИ НА ДЕЛО – Луѓето од тимот на Трамп фатени живи КАКО СЕ ПЛЕСКААТ ВО ЛИФТ!

0
6033

На пикантериите и сочните случување кои се вртат околу новоизбраниот претседател на САД, Доналд Трамп им нема крај.

Имено, двајца соработници од тимот на Доналд Трамп беа снимени од страна на безбедносната камера во жешка секс акција во лифт.

Од снимката се гледа дека и на двајцата воопшто не им е гајле за камерата.

Нормално, никој со сигурност не може да потврди дека станува збор за соработници во новиот тим на Доналд Трамп, но ако ништо друго секако ова е уште еден обид за да се оцрни идниот претседател.

https://www.youtube.com/watch?v=2CM39gfhjv0