(ВИДЕО) Oтец Благоја: Власта го злоупотреба светото и крваво македонско име ВМРО

0
643

Архиерејски наменик и парохиски свештеник во дебарска парохија отец Спироски Благоја во изјава за Центарњуз говори за кризата од актуелната власт во која се наоѓа Република Македонија.

otec sp

Доказите од проектот Вистината за Македонија ја разоткрија, меѓу другото и криминалната позадина на повеќе изборни циклуси во Македонија организирани и спроведени од Никола Груевски и неговата власт.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=uowO4b1Rrec[/youtube]

– „Власта го злоупотреба светото и крваво Македонско име ВМРО“, вели отец Благоја.

Видео – Центарњуз