(ВИДЕО) KОЈ ГИ ФИНАНСИРА ПРОТЕСТИТЕ „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“?

0
2547

На протестите на иницијативата „За заедничка Македонија“ кои влегоа во шеста недела постојано може да се забележи како на учесниците им се делат реквизити.

Од марами, вувузели до знамиња и маички.