(ВИДЕО) KОМИЧНО ИНТЕРВЈУ НА ЛИДЕРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ – МИЦКО ПЛАЧЕ НА СИТЕЛ: САМО ЈА НЕ СУМ КРИВ ЗА ПОРАЗОТ, КРИВИ СЕ СИТЕ ДРУГИ, ОД МИТКО ЈАНЧЕВ, ПРЕКУ САШО МИЈАЛКОВ, ПА ДО ОБСЕ, ЕУ, ММФ, НАТО, ФИФА, НАСА, УЕФА

0
1039

Мицковски на интервју за Сител плаче и директно ги обвинува сите само не тој како лидер на ВМРО-ДПМНЕ. Абе сите се кабает, Јанчев, Мијалков, ОБСЕ, ЕУ, ММФ, НАТО, ФИФА, НАСА.