(ВИДЕО) СМРДИ НА ГРУЈОВИ ЛОБИСТИ СО НАРОДНИ ПАРИ – 360˚ Чија пропаганда турка Рохрабахер, омилениот конгресмен на Путин? Прво ја дели Македонија, па ја брани ВМРО-ДПМНЕ

0
1342

Погледнете ја анализата на „360 степени“ на ставовите на американскиот конгресмен Дејна Рорабахер, кој во февруари, кога беше актуелна таканаречената „Тиранска платформа“, изјави дека Македонија не е вистинска држава и треба да биде поделена помеѓу Косово и Бугарија, а сега ги бранеше ставовите на ВМРО-ДПМНЕ пред Хојт Ји.

Чија пропагандна и лоби-стратегија турка омилениот конгресмен на Путин?

Значи Грујо е невозможен, со буџетската пљачка успева да го купи и омилениот конгресмен на Путин, Рорабахер како лобист за ВМРО-ДПМНЕ во американскиот конгрес.