(ВИДЕО) 24 Анализа: Ако Ахмети се осмели да направи влада со Груевски, неколку пратеници веднаш ќе го напуштат

0
1776

Погледнете ја 24 Анализа на 24 Вести во која за пост изборниот период дебатираа: Славе Младенов, социолог, Џевал Незири, новинар и Зоран Бојаровски, новинар.