(ВИДЕО 21+) АЈДЕЕЕЕЕ, ГЛЕЈТЕ КАКО СЕ СЕКСААТ ДИРЕКТНО ПРЕД КАМЕРИТЕ НА ДОЧЕКОТ НА НОВАТА 2019-ТА ГОДИНА НА СРЕДЕ ТАЈМС СКВЕР ВО ЊУ ЈОРК!

0
2423

За време на дочекот на Новата 2019 година, на Тајм Сквер во Њујорк момче и девојка во првиот ред имале секс, говорат видеото и коментарите кои се шират на социјалните мрежи.

Овие моменти ги фатила една од телевизиските камери кои вршеле директен преност од Тајм Сквер.