(ВИДЕО) 100 ДЕНА ВЛАДА, ОТЧЕТ НА ВЛАДАТА: Ја вратиме СЛОБОДАТА, сега ќе дојде и ЖИВОТОТ, ПАРИТЕ КАЈ ГРАЃАНИТЕ, ЗБОРОТ Е ЗБОР!!!

0
760