(ВИДЕО) Љупчо Николовски, Павле Саздов, Љупчо Пренџов и Здравко Савески во „Клик Плус“ – Стар договор- шанса за нови избори!?

0
868

Во вчерашното издание на дебатниот магазин „Клик Плус“ на ТВ21 со Искра Опетческа, се говореше на тема: „Стар договор- шанса за нови избори“!?

Дебатираа Љупчо Николовски од СДСМ, Павле Саздов од ВМРО-ДПМНЕ, Љупчо Пренџов од ГРОМ и Здравко Савески од Левица.