(ВИДЕО) Љубчо Нешков, новинарот на БГНЕС, за Антонио Милошоски: Спиеше кај мене дома, ми раскажуваше и плачеше кога дознал дека е Бугарин…

0
4640

Изјава на Љубчо Нешков, новинарот на БГНЕС, за Антонио Милошоски: Спиеше кај мене дома, ми раскажуваше и плачеше кога дознал дека е Бугарин… Значи од денес ВМРО-ДПМНЕ слободно може да се преименува во ДПМНЕ – Ваљево.