(ВИДЕО) Љубе Бошкоски во МВР

0
868

Поранешниот министер за внатрешни работи Љубе Бошкоски денеска беше снимен како излегува од министертвото за внатрешни работи.boshkovski

Според информаци на А1он, Бошкоски повторно бил во неговиот поранешен кабинет, односно сега кабинет на министерот Оливер Спасовски. Средбата траела најмалку еден час, но не е познато со која цел била средбата и за што е разговарано на неа.

Видеото ОВДЕ