(ВИДЕО) Љубе Бошковски со топол пречек од битолчани и оствари средба со раководството на СДСМ од Битола

0
1079

Посета на претседателот на Обединети за Македонија, Љубе Бошковски кој беше во посета на општина Битола заеадно со потесното раководатво на партијата каде по средбата со своето членство Бошковски оствари средба и со претседателот на СДСМ во Битола Васко Ковачевски и потпретседателот Александар Кирацов и претседателот на ЛДП Горан Милевски.

image-0.02.01.dc0134b3b77c0749c8fcfc11262542a866fb3be32ec72ba6a17d57cdd0773048-V-660x3301