(ВИДЕО) Јункер ги шамари диктаторите како Грујо, а еве што прави со останатите лидери

0
1387

Хит во последните денови беше снимката на која претседателот на Европската комисија, Жан Клод Јункер, го нарече диктатор – премиерот на Унгарија, Орбан, и му удри шамар.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=juFxBhDSK9s[/youtube]

Но, Орбан не беше единствен на кого Јункер му подготви невообичаен пречек. Погледнете како ги пречекуваше останатите лидери од емисијата „Le petit journal“ на францускиот Канал +.