(ВИДЕО) ЈОВО ПРЕВАРА И СЕ ИСПОВЕДА НА СНЕЖАНА ЛУПЕВСКА, ПАРАФРАЗИРАМЕ: Им е**в мајката на СЈО пошто многу вмровци ме сопираа на улица и ме замараа, абе до кога ќе ги трпиш овие трите од СЈО, рокот им истече…

0
2512

Еј сам си призна, главна мотивација му било тоа што на улица многу го запирале и му правеле присок да ги реши женските од СЈО?!?! Бре бре бре… Која багра од човек ова мајко мила, еј овој е шеф на целото македонски судство, еј овој реѓава за животите на сите во земјава, кој ќе иде во затвор, чија фирма ќе оди во стечај итн…

Линк до интервјуто, ОВДЕ