(ВИДЕО) Јове Кекеновски сепак одлучи да стани ЌОСЕ СО БРАДА И ХАРМОНИКА наместо сериозен политичар!

0
1479

Јове Кекеновски сепак одлучи да стани ЌОСЕ СО БРАДА И ХАРМОНИКА наместо сериозен политичар кој ќе нуди сериозни предлози за надминување на политички кризи и сериозни ставови. Сепак од сите идеи и предлози одлучи да фрла со дрва и камења по Референдумот со кој по 27 години независност се изборивме за огромен историски чекор за нацијата.