(Видео) Јајца за сите прилепчани

0
1212

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=sqPGDdX6owM[/youtube]

Од продукцијата која ги насмеа прилепчани се појави ново сатирично видео. Овој пат нивна тема се парковите низ Прилеп кои наместо за детска игра се претворени во кокошарници, затоа што господинот градоначалник ги вработил и децата во Прилеп, па немаат време за нишалки.