(ВИДЕО) ЈАНУШЕВ: И БОЈКОТ Е ВО ИГРА, НО ВЕРУВАМ ДЕКА ЌЕ СЕ ДОГОВОРИМЕ ЗА ИЗБОРИ

0
101

Сите можности нормално е дека се разгледуваат, но јас искрено верувам дека тоа нема да се случи, дека сепак ќе се најде начин со консензус да се договори датумот на кој ќе се одржат изборите, вели Игор Јанушев, генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ во неделното интервју на Радио Слободна Европа.