(ВИДЕО) ЈАНКУЛОВСКА: СЕГА ДА МИ Е ПАМЕТОТ, НЕ БИ СЕ НАФАТИЛА ДА БИДАМ МИНИСТЕРКА ЗА ВНАТРЕШНИ НА ГРУЕВСКИ

0
6035

Јанкуловска во портретот на 360 степени :  Сега да ми е паметот, не би се нафатила да бидам министерка за внатрешни на Груевски.