(ВИДЕО) ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК ДО ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: МНОГУ СИ ЗГОДЕН, ДАЛИ СИ РАЗМИСЛИЛ ДА СПИЕШ СО МАЖИ ЗА ПАРИ?!

0
595

Јанко Бурек во својот ТВ настап на ТВ Сонце до генералот Ангелов со комичен настап : ,,Многу си згоден, дали си размислил да спиеш со мажи за пари?!