(ВИДЕО) ЈАНКО ,,ЈАДИ БУРЕК” ВИДНО ВОЗБУДЕН : ШТО ДА МИСЛАМ ЗА ДАНЕЛА, САМО ДЕКА Е СО ВМРО, ДРУГО НИШТО НЕ ЗНАМ ЗА НЕА …

0
905

Јанко „Јади Бурек“ видно возбуден: Што да мислам за Данела, само дека е со ВМРО, друго ништо не знам…“И со „независноста“ се претера!