(ВИДЕО) ЈАНКО ОДЛЕПИ, МУ СЕ ОДЛЕПИЈА ТОА ЖИЦИТЕ ВО ТОА ЛЕЈКАТА РЕЖИМСКА – ПРОГЛАСИ ДИКТАТАРУРА, ПРИЗНА ДЕКА Е СВИЊА ДЕБЕЛА, ПОЧНА ДА ПЦУЕ ДА УРЛА И ЈА ИСКРШИ ТОА МАСАТА СО ЧЕКАН СО ДВОМЕТАРСКА РАЧКА!

0
4820