(ВИДЕО) ЈАНКО БУРЕК ЌЕ ПАДНЕШЕ ОД СТОЛ: ВОДАЧОТ НА ХРИСТИЈАНСКО БРАТСТВО ОТКРИ ДЕКА СОРАБОТУВАЛЕ СО ЗЛАТНА ЗОРА ОД ГРЦИЈА, ПРАВЕЛЕ СОФРИ ВО СОЛУН!

0
531

Ова е една од ретките емисии на Јанко Бурек каде овој пат на гости е лидерот на Христијанско Братство кој откри дека соработувале со лудаците на Златна Зора од Грција и дека таму правеле софри во Солун со нив, Јанко на ова се запрепасти и за малку ќе се превртеше од тоа фотелјата.