(ВИДЕО) ЈАНКО БУРЕК СИ ПРИЗНА: Ѕинго ми наредуваше за што да се збори во емисијата додека одеше на Сител 3 и ДА ЈАДАМ ЛАЈНА, но што да правам морав да ранам фамилија!

0
6371

– Темите на емисиите ги одредуваше сопственикот на Сител, Ѕинго, ја морав да трпам затоа што не сум вработен на државно и морав фамилија да ранам.

Ова во најновата емисија го призна Јанко Бурек.