(ВИДЕО) ЈАНКО БУРЕК: КОЛЕГИТЕ ВО ТВ СОНЦЕ СИТЕ СЕ ИДИОТИ, ТОА МИ ГО ПОТВРДИ ГАЗДАТА НА ТЕЛЕВИЗИЈАТА ЏОРЏ АТАНАСОВСКИ

0
4557

– Газдата Џорџ Атанасовски ми кажа дека пред да ме вработи во телевизијата прво ги прашал вработените што мислат за таа идеја, сите почнале да урлаат против мене, но тој ми рече дека не ги прашал за мислење туку да види колку им сече тиквата… Сега кога сите видоа колку газдата ме сака сите ми се лижат и ми прават лице дека ме сакаат…

Јанко Бурек во емисијата ,,Јади бурек” на ТВ Сонце.